funTidigare på denna hemsida skrevs det om vad det är som utgör en hemsida, och att en del av det var dess innehåll och allt det som kan utföras på sidan. I denna artikel kommer det handla om hur innehållet måste vara utformat och om den hemsida du skapar måste vara rolig. Naturligtvis är det så att en hemsida inte alls måste vara rolig i komisk bemärkelse. I så fall så skulle det bara finnas clowner, tomtar och troll som dyker upp på varenda hemsida. Här handlar det roliga istället om att din hemsida måste vara intressant och på något sätt bidra till att den som besöker den vill stanna.

Här kommer det aldrig att vara något fel på om du väljer att skriva med glimten i ögat, utan att för den sakens skull göra hemsidan komisk. Det hela handlar om att besökaren ska få balanserade delar av allt det du kan tänka dig att de önskar läsa gällande just det ämne du tar upp på din hemsida. Vad det är som gör en allvarlig hemsida rolig att besöka är att den ska vara användarvänlig, tydlig och förmedla det budskap som besökaren vill ta del av på ett klart och koncist sätt med engagemang, unika texter och lättsam läsning.

Andra saker som kommer att spela in på hur rolig din sida är i besökarens ögon kommer att vara vad de som besöker den verkligen kan utföra. Har du då olika funktioner som gör att de kan få regelbunden information via nyhetsbrev baserat på vad de tycker är intressant, så kommer din sida naturligtvis att bli mycket roligare och intressantare att besöka. Detta är bara ett av de knep som finns för att behålla besökare en längre tid och få den att återkomma varje gång det finns ny information gällande deras intresseområde.